Verzending en retour

Regulier
Kleine pakketten (gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Kleinere pakketten versturen we via Boekuwzending.nl. U krijgt dan een Track&Trace code om uw bestelling te kunnen volgen.

Medium
Grotere artikelen en meubels te bezorgen door 1 persoon (gratis bezorgd vanaf 50 euro)
We bezorgen uw grotere bestelling zelf door heel Nederland. Dn komt het altijd goed en onbeschadigd aan. We rijden routes door Nederland. De bezorging vindt plaats door 1 persoon. Het kan dus bij een grotere bestelling nodig zijn, dat er even iemand mee helpt.

Large
Banken en extra grote meubels te bezorgen door 2 personen (vaste bezorgkosten 50 euro)
Banken en extra grote meubels worden door ons bezorgd met 2 personen. De bijdrage in bezorgkosten is 50 euro.

Montagedienst
Wilt u dat uw meubel zorgeloos op de exacte plek komt waar u het wilt hebben? Maak dan gebruik van onze montagedienst. U betaalt hiervoor 50 euro. Rekenvoorbeeld: u bestelt een bank en wilt deze op de plek hebbe in huis. Dan kunt u kiezen tussen voor de deur bezorgen of volledig in huis gemonteerd. Voor de deur zijn de kosten 50 euro, volledig gemonteerd in huis is het 50 euro voor Large bezorging en 50 euro voor de montage. Meubels en artikelen die als bouwpakket worden geleverd, monteren we niet. Dit dient u zelf te doen.

Veilig bezorgen
U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het wegzetten van breekbare spullen. Ook dienen onze bezorgers voldoend ruimte te hebben om uw bestelling binnen te brengen. Indien een meubelstuk niet past, bent u daar zelf verantwoordelijk voor. Wij brengen het tot waar het kan. Welikepaintings.com is niet aansprakelijk door schade ontstaan door bezorging als de klant aanwijsbaar nalatig is.

Waar bezorgen we in huis?
We bezorgen altijd achter de voordeur. We brengen meubels niet naar de verdieping. Dit dient u zelf te doen. Wel kunnen we dit voor u regelen. Hier zijn kosten aan verbonden.

Meet van tevoren uw ruimte en doorgang
Het is belangrijk dat u altijd van tevoren uw ruimte meet waar uw meubel komt te staan. Als het artikel niet past, bent u daar zelf voor verantwoordelijk. We nemen de bestelling niet kosteloos mee terug. U dient daarvoor contact op te nemen met de klantenservice. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat er voor u zo min mogelijk kosten worden gemaakt en alles zo goed mogelijk wordt geregeld.

Bezorging Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog
In verband met de extra kosten voor bezorging op de eilanden kunnen we hiervoor niet gratis bezorgen. Neem contact op voor bestelling hoe we dit samen efficiënt kunnen doen.

Checklist bezorging

Zorgt u voor het volgende:

 • Parkeren voor de deur
 • Iemand aanwezig om te helpen (altijd)
 • Verpakkingsmateriaal wordt door u weggegooid
 • Ruimte om uw bestelling veilig te plaatsen achter de voordeur

Ruilen of retour
Is uw bestelling niet naar wens, dan kunt u dit conform de Nederlandse wetgeving ruilen of retourneren. voor retour, gebruik het formulier dat u hier kunt downloaden

Dit zijn de voorwaarden:
We hanteren de normale retourtermijn en wettelijke regelgeving. Dus dat zit altijd goed. Voor het overige hebben we de volgende voorwaarden.

Retourtermijn
Voor artikelen die op afstand worden verkocht (bijvoorbeeld via een website), geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Bij Welikepaintings.com hebben we deze termijn verlengd (hij gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt):

Artikelen kunnen tot 30 dagen na ontvangst gewoon retour

Wat mag u retourneren
Binnen de retourtermijn mag u uw bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

gebruik het formulier dat u hier kunt downloaden

Dit kun je niet retourneren

 • Cadeaubonnen en -kaarten
 • Artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour mogen
 • Artikelen met gebruikerssporen
 • Digitale artikelen
 • Artikelen die op maat of persoonlijk gemaakt worden, zoals een op maat gemaakte bank
 • Bederfelijke waar: bloemen en planten
 • Seizoenartikelen: artikelen die speciaal voor feestdagen of periodes zijn gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kerst, Paas en Carnavals-artikelen.